Barcau Nusfalau, victorie fara emotii in derby-ul cu Flacara Halmasd

CS Barcău Nuşfalău a câştigat fără nicio emoţie derby-ul Ligii a IV-a de fotbal, învingand cu scorul de 4 – 1, pe teren propriu, liderul Flacăra Halmăşd. Gazdele au început tare încă din startul partidei, Codruţ Ardelean ratând o imensă ocazie, singur cu portarul Lucaciu. În minutul 27, Nuşfalăul a deschis scorul prin Robert Orban, care a primit o pasă în faţa porţii de la Codrut Ardelean şi a îndeplinit o simplă formalitate, reluând balonul în plasă, din cinci metri. Acelaşi Robert Orban a majorat avantajul gazdelor înainte de pauză, în minutul 42, învingându-l pe portarul Lucaciu cu un şut plasat, la rădăcina barei, din marginea careului.

După revenirea de la cabine au urmat alte trei goluri, unul pentru oaspeţi şi două pentru gazde. Codruţ Ardelean a înscris al treilea gol al Nuşfalăului, în minutul 57, după ce a primit o pasă în adâncime, a pătruns în careu şi a trimis balonul în plasă pe lângă portarul Lucaciu. Emil Borz a redus din handicap în minutul 75. A primit o pasă din interiorul careului şi a înscris cu un şut de la aproximativ şapte metri. Tabela a fost închisă in minutul 80, de Boşca Arnold, care a primit o pasă pe flancul drept, a trecut uşor de Paşcalău, a pătruns în careu şi l-a învins pe portarul Lucaciu cu un şut la colţul scurt.

În urma acestei victorii, formaţia din Nuşfalău s-a apropiat la trei puncte de Flacăra Halmăşd, cu trei etape înainte de finalul campionatului. “Pentru binele fotbalului judeţean, ar trebui să întinerim cu toţii echipele din liga a IV-a. Mi-aş dori să aibă toate cluburile de Liga a IV-a să aibă juniori C, D şi E, plus juniori A, care joacă în deschiderea meciului de seniori. Deocamdată, în Sălaj sunt foarte puţine cluburi care au atâtea grupe de copii şi juniori. Indiferent de ce se va întâmpla în ultimele trei etape, în opinia mea, CS Barcău Nuşfalău este campioana morală a acestei ediţii. Am jucat şi azi cu opt juniori în teren. Meciurile în care am pierdut campionatul au fost cele două de pe teren propriu, cu Dumbrava Gâlgău, în tur şi cu Chieşdul, în retur. Cu ambele am făcut egal. Dacă am fi câştigat, acum aveam un punct avans faţă de Halmăşd”, a declarat la finalul partidei antrenorul Nuşfalăului, Adrian Damian.

Antrenorul echipei Flacăra Halmăşd, Vasile Paşca nu a putut fi contactat ieri, până la ora închiderii ediţiei.

Rezultatele complete şi marcatorii etapei a XIX-a:

CS Barcău Nuşfalău – Flacăra Halmăşd 4 – 1, juniori 2 – 0

Au marcat: Orban (min. 27, 42), Ardelean (min. 57), Boşca (min. 80), respectiv Borz (min. 75)

Inter Cizer – Gloria Bobota 0 – 3, 4 – 4 la juniori

Au marcat: Kis (min. 63, 86), Chiş (75)

Silvania Cehu Silv. – Rapid Jibou 0 – 2, juniori 0 – 3

Au marcat: Moldovan (min. 36), Turcu (min. 54)

Cetate Almaşu – AS Chieşd 0 – 1, juniori 4 – 2

A marcat: Arghilean (min. 73)

Benfica Ileanda – Meseşul Treznea 0 – 2, juniori 5 – 3

Au marcat: Tarţa (min. 28), Cristali (min. 43)

Dumbrava Gâlgău – AS Venus Măerişte 7 – 0, juniori 7 – 0

Au marcat: Făzăcaş (min. 14), Mureşan (min. 27), Chira (min. 38), Mierea (min. 40, 42, 65), Unguruşan (min. 82)

Recomandari

Alte Articole