Bărbați din Ileanda condamnaţi la închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere Reviewed by CD on . Polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Ileanda au pus în aplicare, miercuri, 27 noiembrie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Jud Polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Ileanda au pus în aplicare, miercuri, 27 noiembrie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Jud Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbați din Ileanda condamnaţi la închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Bărbați din Ileanda condamnaţi la închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Bărbați din Ileanda condamnaţi la închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Ileanda au pus în aplicare, miercuri, 27 noiembrie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Braşov, pe numele unui bărbat de 45 de ani, din comuna Ileanda.

Cel în cauză are de ispășit o pedeapsă privativă de libertate de doi ani, 3 luni și 170 de zile închisoare pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Faptele au fost comise în municipiul Săcele, la data de 21 mai 2017.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj și urmează a fi transferat la penitenciar în vederea executării pedepsei.

Tot pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere a fost condamnat şi un tânăr de 26 de ani, tot din comuna Ileanda. Pe numele acestuia, Judecătoria Jibou a emis la data de 22 noiembrie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de un an, 8 luni şi 20 de zile.

Tânărul a fost depistat la data de 28 mai 2018, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 110C, prin localitatea Ileanda, fără a deţine permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul.

Poliţiştii au pus în aplicare mandatul, iar cel în cauză a fost încarcerat.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus