Bărbat găsit decedat pe carosabil între Pericei şi Vîrşolţ Reviewed by CD on . În dimineaţa zilei de luni, 5 octombrie, în jurul orei 5, o persoană a sesizat Poliţia despre faptul că pe DN 1H, între localităţile Pericei şi Vîrşolţ, pe part În dimineaţa zilei de luni, 5 octombrie, în jurul orei 5, o persoană a sesizat Poliţia despre faptul că pe DN 1H, între localităţile Pericei şi Vîrşolţ, pe part Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat găsit decedat pe carosabil între Pericei şi Vîrşolţ

Bărbat găsit decedat pe carosabil între Pericei şi Vîrşolţ

Bărbat găsit decedat pe carosabil între Pericei şi Vîrşolţ

În dimineaţa zilei de luni, 5 octombrie, în jurul orei 5, o persoană a sesizat Poliţia despre faptul că pe DN 1H, între localităţile Pericei şi Vîrşolţ, pe partea carosabilă, se află o persoană decedată. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă de la Poliţia oraşului Şimleu Silvaniei, care a constatat că persoana decedată se afla pe partea carosabilă, pe sensul de mers Şimleu Silvaniei – Zalău, iar pe carosabil se aflau mai multe bucăţi din material plastic şi urme de târâre a victimei.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în urma cercetării la faţa locului, s-a stabilit că victima este D. Ludovic de 50 de ani, din localitatea Vîrşolţ, iar circumstanţele în care a fost găsit indică faptul că a fost lovit de un autoturism. În urma investigatiilor, în jurul orei 09, politistii l-au identificat pe conducatorul auto implicat in accident. Este vorba de Vasile S. de 38 ani, din Pericei. Cercetarile continuă pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs evenimentul rutier.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus