Bărbat din Șimleu Silvaniei reținut de polițiști după ce a tâlhărit un tânăr

Hoți prinși în flagrant de polițiștii din Marca și Meseșenii de Jos

Un bărbat de 43 de ani, din Șimleu Silvaniei, a fost reţinut de poliţişti şi va fi propus luni, 7 octombrie a.c., cu propunere de arestare preventivă, după ce, prin violență, i-a furat unui bărbat telefonul mobil și portofelul cu acte și suma de 50 de lei.

La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 16.30, o femeie a sesizat Poliţia despre faptul că în spatele blocului unde locuiește are loc agresiune.

Verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale ajunși la fața locului au stabilit că un tânăr de 28 de ani, din județul Dolj, a fost lovit de către o persoană necunoscută cu pumnul în zona feței, după care l-a lăsat fără telefonul mobil și portofel.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată, duminică, 6 octombrie a.c.., în persoana unui bărbat de 43 de ani, din Șimleu Silvaniei. Din prejudiciul cauzat a fost recuperat telefonul mobil, portofelul și actele.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, cel în cauză a fost reținut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă.

Recomandari

Alte Articole