Bani găsiţi într-un bancomat din Zalău şi predaţi la poliţie Reviewed by CD on . Un bărbat de 48 de ani a găsit 1400 de lei într-un ATM din municipiul Zalău. El a predat banii poliţiştilor, care au stabilit că erau a unei femei de 66 de ani, Un bărbat de 48 de ani a găsit 1400 de lei într-un ATM din municipiul Zalău. El a predat banii poliţiştilor, care au stabilit că erau a unei femei de 66 de ani, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bani găsiţi într-un bancomat din Zalău şi predaţi la poliţie

Bani găsiţi într-un bancomat din Zalău şi predaţi la poliţie

Bani găsiţi într-un bancomat din Zalău şi predaţi la poliţie

Un bărbat de 48 de ani a găsit 1400 de lei într-un ATM din municipiul Zalău. El a predat banii poliţiştilor, care au stabilit că erau a unei femei de 66 de ani, din municipiul Zalău.

La data de 14 decembrie a.c., la Poliţia Municipiului Zalău s-a prezentat un bărbat de 48 de ani, din municipiul Zalău, care a predat suma de 1400 de lei, despre care a declarat că a găsit-o în fanta unui ATM din Zalău.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat proprietara banilor, luni, 16 decembrie a.c., şi i-au restituit, iar pe bărbatul care a dat dovadă de spiritul civic l-au felicitat.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus