Avaria de la conducta de aducțiune a apei potabile Vîrșolț-Zalău a determinat convocarea CJSU Sălaj Reviewed by CD on . Prefectul județului a convocat marți, 8 august 2017, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, ca urmare a situației create prin avarierea conductei de adu Prefectul județului a convocat marți, 8 august 2017, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, ca urmare a situației create prin avarierea conductei de adu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Avaria de la conducta de aducțiune a apei potabile Vîrșolț-Zalău a determinat convocarea CJSU Sălaj

Avaria de la conducta de aducțiune a apei potabile Vîrșolț-Zalău a determinat convocarea CJSU Sălaj

Avaria de la conducta de aducțiune a apei potabile Vîrșolț-Zalău a determinat convocarea CJSU Sălaj

Prefectul județului a convocat marți, 8 august 2017, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, ca urmare a situației create prin avarierea conductei de aducțiune a apei potabile Vîrșolț-Zalău.
În acest cadru, directorul Companiei de Apă Someș S.A.- Sucursala Zalău, Marcel Zaharia, a dat asigurări că se fac toate eforturile pentru remedierea cu celeritate a defecțiunii. Compania de Apă va informa populația imediat ce se va relua în condiții optime furnizarea apei potabile către consumatori.
Până la remedierea situației, se recomandă ca populația să folosescă pentru consumul casnic doar apă potabilă îmbuteliată.
Pentru zonele din municipiu care nu au fost afectate de sistarea furnizării cu apă potabilă, se recomandă ca apa să fie folosită doar pentru strictă necesitate, evitându-se folosirea în alte scopuri gospodărești.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus