Antrenament reusit pentru Liga Campionilor

Campioana Remat Zalau a dispus sambata seara, in Sala “Avram Iancu” din Zalau, in trei seturi de CSU Galati, formatie aflata pe penultima pozitie in clasament.

Spre surprinderea celor prezenti in sala, cei care au inceput mai bine meciul au fost oaspetii, care au condus la inceputul primului set cu 3 – 1, 4 – 2 si 5 – 4. Rematul insa a intors scorul in favoarea sa pana la primul time-out tehnic, rezultatul fiind 8 – 7. Diferenta a fost de trei puncte la al doilea, 16 – 13, iar la 18 – 13, antrenorul Galatiului, Ion Ivanov, a cerut primul time-out tehnic. La 24 – 19 l-a cerut pe al doilea, dar formatia zalauana nu a mai putut fi egalata, castigand setul cu 25 – 20.

Actul secund a fost “floare la ureche” pentru jucatorii polonezului Sordyl, Rematul castigand setul cu 25 – 15, dupa 8 – 5 si 16 – 10 la cele doua time-out-uri tehnice.

Si ultimul set a fost castigat de Remat tot la 15, diferentele fiind mai mari la ambele time-out-uri tehnice, 8 – 3, respectiv 16 – 9.

“Am folosit acest meci ca unul de pregatire pentru meciul de miercuri, cu Euphony Asse Lennik. Au debutat si cei doi greci, ceea ce ne-a interesat practic cel mai mult in acest meci, sa-i vedem pentru prima data intr-un meci oficial. Dupa o zi de pregatire alaturi de noi, eu zic ca s-au descurcat destul de bine. Pana miercuri mai avem antrenamente, dar eu zic ca sunt jucatori valorosi, cu care nu am luat «teapa». O omogenizare intre ridicator si atacant nu se face peste noapte. Am castigat usor, ceea ce ne-am si propus, ca jucatorii sa nu se forteze prea mult inaintea meciului din Champions League”, ne-a declarat antrenorul secund al Rematului, Ovidiu Macarie.

“Este in primul rand o onoare si o mare bucurie sa joci cu niste baieti care au evoluat in Champions League si sunt campionii Romaniei. Noi am incercat sa le tinem piept cat am putut. Ne bucuram ca am facut fata in primul set, dar in seturile doi si trei s-a vazut diferenta de valoare”, a recunoscut la finalul partidei antrenorul Galatiului, Ion Ivanov.

Remat Zalau: Mihalcea, Mozer, Nagy, Terzis, Massinatori Dias, Sarikeisoglou, Feher – libero. Au mai evoluat: Laza si Pascan. Antrenori: Mariusz Sordyl (principal), Ovidiu Macarie (secund)

CSU Galati: Chicu, Lazar, Somesan, Ene, Manda, Apostu, Tirlea – libero. Antrenor: Ion Ivanov.

Recomandari

Alte Articole