Andrada Vincze, prima medalie la senioare

Sportiva de la CSM Zalau a fost dubla medaliata la Openul Croatiei, medalia de bronz obtinuta la senioare propulsand-o 50 de locuri in clasamentul mondial

Tenismena zalauana Andrada Vincze a obtinut doua medalii la Openul Croatiei, competitie ce face parte din cadrul circuitului Euro-Asiatic 2012. Reprezentanta Clubului Sportiv Municipal Zalau a castigat medalia de bronz la senioare, fiind astfel prima ei medalie la aceasta categorie si medalia de argint la tineret.

In primul meci sustinut la senioare, Andrada Vincze a castigat cu scorul de 4 – 1 in fata frantuzoaicei Emmanuelle Lennon. Sportiva de la CSM Zalau a castigat primele doua seturi, 11 – 7, 11 – 2, pierzandu-l pe al treilea, 5 – 11. S-a impus inca in urmatoarele doua, 11 – 3, 11 – 9. Optimile de finala i-a adus o adversara din Slovacia, Odorova Eva, pe care Vincze a invins-o in sase seturi, 4 – 2, dupa ce tenismena slovaca a condus cu 2 – 0 la seturi (2 – 11, 9 – 11, 12 – 10, 13 – 11, 11 – 9, 11 – 6). Surpriza placuta a fost in semifinale, unde Vincze a invins-o pe sportiva maghiara Madarasz Dora, scorul final al meciului fiind 4 – 3, dupa ce primul set i-a revenit sportivei maghiare. Zalauanca s-a oprit in semifinale, cedand cu scorul de 4 – 1 in fata rusoaicei Mikhailova Polina.

La tineret, Andrada Vincze a fost medaliata cu argint, fiind invinsa in finala cu scorul de 4 – 1 de bulgaroaica Dubkova Elena. In primul meci a intalnit-o pe unguroaica Madarasz Dora, de care a dispus in numai trei seturi (11 – 7, 11 – 9, 11 – 5). In sferturi, Vincze a invins-o pe croata Tubikanec Ivana, cu scorul de 4 – 2, iar in semifinala a dispus cu acelasi scor de tenismena din Belarus, Kuchuk Maryia. In finala, a pierdut cu scorul de 4 – 1 in fata sportivei Dubkova Elena, tot din Belarus.

Recomandari

Alte Articole