Amenzi aplicate de jandarmi în Zalău și Jibou Reviewed by CD on . Duminică, 08 aprilie 2018, în jurul orei 10.40, o persoană de sex masculin a spart cu piciorul un geam de la un local de pe str. Simion Bărnuţiu din Zalău. În c Duminică, 08 aprilie 2018, în jurul orei 10.40, o persoană de sex masculin a spart cu piciorul un geam de la un local de pe str. Simion Bărnuţiu din Zalău. În c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Amenzi aplicate de jandarmi în Zalău și Jibou

Amenzi aplicate de jandarmi în Zalău și Jibou

Amenzi aplicate de jandarmi în Zalău și Jibou

Duminică, 08 aprilie 2018, în jurul orei 10.40, o persoană de sex masculin a spart cu piciorul un geam de la un local de pe str. Simion Bărnuţiu din Zalău. În cauză s-au întocmit acte de constatare privind săvârşirea infracţiunii de distrugere, faptă prevăzută de Art. 253 Cod Penal, faţă de suspectul D.C. de 32 ani, actele de constatare fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru continuarea cercetărilor.
Joi, 12 aprilie 2018, în jurul orei 13.00, o persoană de sex masculin a lovit cu pumnii un aparat atribuitor de căştiguri cu risc limitat, dintr-un local din Jibou, pe care l-a adus în stare de neîntrebuinţare. În cauză s-au întocmit acte de constatare privind săvârşirea infracţiunii de distrugere, faptă prevăzută de Art. 253 Cod Penal, faţă de suspectul L.Z. de 20 ani, actele de constatare fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, pentru continuarea cercetărilor.
Vineri, 13 aprilie 2018, în jurul orei 12.12, în urma unei sesizări prin numărul unic de urgenţă „112”, jandarmii au intervenit pe str. Avram Iancu din Jibou pentru aplanarea unui conflict între două persoane de sex masculin. În urma verificărilor s-a stabilit că L.E. de 57 ani, a lovit cu pumnul în zona feţei pe numitul R.S. de 28 ani, provocându-i leziuni. Victimei i s-a acordat îngrijiri medicale. În cauză s-au întocmit acte de constatare privind săvârşirea infracţiunii de „Lovire sau alte violenţe”, faptă prevăzută de Art. 193 Cod Penal, actele de constatare au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, pentru continuarea cercetărilor.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj recomandă cetăţenilor ca în situaţia în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, să solicite sprijin la numărul unic pentru situaţii de urgenţă „112”.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus