Amendați de jandarmii sălăjeni, deoarece transportau material lemnos fără a deține aviz de însoțire Reviewed by CD on . La sfârșitul săptămânii trecute, în urma unei acțiuni pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice, mai multe persoane au fost sancționate contravențion La sfârșitul săptămânii trecute, în urma unei acțiuni pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice, mai multe persoane au fost sancționate contravențion Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Amendați de jandarmii sălăjeni, deoarece transportau material lemnos fără a deține aviz de însoțire

Amendați de jandarmii sălăjeni, deoarece transportau material lemnos fără a deține aviz de însoțire

Amendați de jandarmii sălăjeni, deoarece transportau material lemnos fără a deține aviz de însoțire

La
sfârșitul săptămânii trecute, în urma unei acțiuni pe linia prevenirii și
combaterii delictelor silvice, mai multe persoane au fost sancționate
contravențional.

 Sâmbătă, 01 februarie a.c., doi bărbați au fost depistați pe raza localității Fildu de Mijloc, iar un altul pe raza localității Cheud, în timp ce transportau material lemnos fără a deține aviz de însoțire.

 Persoanelor în cauză li s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

 În anul 2019, în scopul protejării fondului silvic, jandarmii sălăjeni au aplicat un număr de 62 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 129.350 de lei.

Principalele fapte sancţionate au fost: „transportul fără avize de însoțire a materialelor lemnoase” și „tăierea fără drept a arborilor”.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus