Al doilea eşec pe teren propriu pentru HC Zalău Reviewed by CD on . HC Zalău - HCM Râmnicu Vâlcea 23-26 (10-12) Handbal Club Zalău a fost învinsă duminică, în fața propriilor suporteri, cu 26-23 de Handbal Club Municipal Râmnicu HC Zalău - HCM Râmnicu Vâlcea 23-26 (10-12) Handbal Club Zalău a fost învinsă duminică, în fața propriilor suporteri, cu 26-23 de Handbal Club Municipal Râmnicu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Al doilea eşec pe teren propriu pentru HC Zalău

Al doilea eşec pe teren propriu pentru HC Zalău

Al doilea eşec pe teren propriu pentru HC Zalău

HC Zalău – HCM Râmnicu Vâlcea 23-26 (10-12)

Handbal Club Zalău a fost învinsă duminică, în fața propriilor suporteri, cu 26-23 de Handbal Club Municipal Râmnicu Vâlcea și a coborât pe locul 7 în clasamentul Ligii Naționale feminine de handbal.

După eșecul suferit în etapa a V-a, scor 23-37 în fața echipei campioane, CSM București, handbalistele de la HC Zalău au suferit duminică a doua înfrângere pe teren propriu din actuala ediție de campionat, de această dată în fața echipei HCM Râmnicu Vâlcea.
Sălăjencele au început slab partida și s-au văzut conduse pe tabela de scor încă din primul minut.
După 0-2 în minutul 2, oaspetele s-au desprins la 3 lungimi, scor 1-4 în min.6.
HC Zalău a încercat să revină în joc și a reușit să egaleze, scor 8-8 în min.18, dar trei goluri consecutive marcate de gruparea olteană au făcut ca formația vizitatoare să se desprindă din nou și oaspetele au intrat în cele din urmă la cabine cu avantaj de două lungimi, scor 10-12.
În partea a doua gruparea olteană a reușit să traverseze câteva perioade excelente și a avut avantaj de 6 goluri, scor 14-20, dar nu au reușit să își păstreze același avantaj până la încheierea partidei.

Finalul jocului a fost tensionat. Vâlcencele au marcat un gol din interiorul semicercului, iar mai apoi, la o lovitură liberă de la 7 metri, deși mingea a trecut pe lângă stâlpul din dreapta porții apărate de Adina Mureșan, cei doi arbitri au validat golul și au considerat că mingea a trecut prin plasa spartă a porții.
În cele din urmă partida s-a încheiat cu victoria echipei din Vâlcea care a plecat acasă cu toate cele trei puncte puse în joc și se menține pe locul 9 în clasamentul Ligii Naționale.

Eșecul suferit de zălăuance în fața oltencelor de la Vâlcea lasă gruparea de la poalele Meseșului fără trei puncte prețioase, dar în ciuda acestui aspect elevele lui Gheorghe Tadici se mențin în prima jumătate a clasamentului ligii naționale.

În celelate șase partide ale etapei s-au înregistrat următoarele rezultate:
CS Rapid USL Metrou București – HCM Roman 23-25
Universitatea ”Alexandrion” Cluj – CSM București 20-27
HC Dunărea Brăila – ASC ”Corona” Brașov 28-26
HCM Baia Mare – CSM Unirea Slobozia 32-20
HC Alba Sebeș – SCM Craiova 25-30
CS ”Măgura” Cisnădie – CSM Ploiești 34-34

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus