Agresor prins de jandarmii sălăjeni Reviewed by CD on . Un bărbat, care își plimba câinele în localitatea Aghireş, a intrat în conflict cu alți doi bărbați, tată și fiu. Din primele cercetări, acesta l-a lovit pe tat Un bărbat, care își plimba câinele în localitatea Aghireş, a intrat în conflict cu alți doi bărbați, tată și fiu. Din primele cercetări, acesta l-a lovit pe tat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Agresor prins de jandarmii sălăjeni

Agresor prins de jandarmii sălăjeni

Agresor prins de jandarmii sălăjeni

Un bărbat, care își plimba câinele în localitatea Aghireş, a intrat în conflict cu alți doi bărbați, tată și fiu. Din primele cercetări, acesta l-a lovit pe tată și a asmuțit câinele asupra lor. Victimile au fost mușcate în zona membrelor superioare, tatăl fiind transportat la U.P.U. Zalău.
Echipajul de jandarmerie ajuns imediat la locul faptei l-a identificat pe agresor și a întocmit acte de constatare privind săvârşirea infracţiunilor prevăzute de Art. 193 Cod Penal (lovire şi alte violenţe) şi de Art. 12 din O.U.G. 55/2002 privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi şi agresivi (neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin).
Actele de constatare au fost înainte organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus