Adrian Poputea a castigat Gongul Oradea

Cea de-a XXXI-a editii a Gongului Oradean s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute, la Oradea, fiid organizat de clubul Crisul din localitate. Au fost 10 cluburi participante, din care unul din Ungaria, sportivii din tara vecina reusind sa domine gala de box. In total au intrat in ring 50 de pugilisti.

 

Clubul Sportiv Municipal Zalau a fost reprezentat de Cosmin Moldovan (cat. 75 kg), care a pierdut in fata lui Rafael, de la Crisul Oradea. La categoria 52 de kilograme, Kovacs Csaba l-a invins prin abandon pe Sandu Copsa, de la Box Club Arad, in timp ce la categoria 75 de kilograme, Szabo Robert a pierdut la capatul unui meci foarte echilibrat, in fata lui Rares Macaru, de la Gym Strong Oradea.

 

Cel mai bun produs la ora actuala al boxului salajean, Adrian Poputea, care a boxat la categoria +91 de kilograme, l-a invins in primul meci, prin abandon, pe Mihnea Constantinescu, de la Vointa Cluj. Avand in vedere ca la aceasta categorie au fost mai multi participanti, Poputea a intrat in ring si duminica, invingandu-l la puncte, in finala, pe Ionel Osvath.

Recomandari

Alte Articole