Adrian Poputea a boxat la "Noaptea Greilor"

Pugilistul legitimat la CSM Zalau, Adrian Poputea, a fost prezent sambata seara la gala de box si K1, intitulata “Noaptea Greilor”, eveniment ce a avut loc la Arad. Promotorii evenimentului au fost Adolf Ivanovici, fostul antrenor al lui Poputea, pe vremea cand acesta era legitimat la BCUVVG Arad, si Ioana Caia.

Au fost organizate trei meciuri de box si patru de K1, pugilistul zalauan avandu-l ca adversar la categoria 91 de kilograme pe Gabriel Lefter, de la Box Club Riviera Arad. Adrian Poputea a castigat prin abandon in repriza a II-a, dupa ce adversarul sau mai fusese numarat inainte de doua ori de arbitru.

“Noaptea Greilor” a fost la a II-a editie in acest an, prima fiind organizata in luna decembrie a anului trecut, Poputea fiind prezent si la editia inaugurala. Atunci l-a avut ca adversar pe Cristian Irimia, de la Box Club Arad, pe care l-a invins la puncte.

La editia din acest an au mai fost prezenti sportivi din Oradea, Arad, Hunedoara si Bucuresti.

Adrian Poputea va urca din nou in ring la finele acestei saptamani, cand este programata la Zalau o noua editie a Memorialului “Viorel Burde”.

 

Recomandari

Alte Articole