Adrian Feher: "Daca pierdem un set, lumea are impresia ca am prins o zi mai proasta"

Remat Zalau a obtinut vineri seara calificarea in semifinalele Cupei Romaniei la volei masculin, impunandu-se in patru seturi, scor 3 – 1, in fata formatiei CSM Bucuresti, care a produs supriza in sferturile de finala, eliminand Unirea Dej.

Daca in primele doua seturi, campioana a mers “snur”, in actul trei si patru a intampinat probleme serioase in fata echipei pregatite de Dan Lazarescu. 

CSM Bucuresti au castigat patru puncte consecutive in debutul actului trei, iar la scorul de 0 – 4 antrenorul Mariusz Sordyl a solicitat primul timp de odihna al setului si al meciului. Tot formatia bucuresteana a fost cea care a condus la primul time-out tehnic, cu 8 – 2, dupa care a avut 16 – 13 la al doilea timp tehnic de odihna. Rematul a intors rezultatul spre final, dar a facut cateva greselei pe atac, care i-a costat pierderea setului, cu scorul de 25 – 27.

Si setul patru a fost la fel de disputat, dar Rematul s-a impus cu 25 – 22 in final, dupa ce oaspetii au condus la primul time-out tehnic cu 8 – 5, iar in al doilea Rematul a avut 16 – 14.

Intrebat ce s-a intamplat cu echipa dupa ce s-a impus fara probleme in primele doua seturi, libero-ul Adrian Feher a declarat: “Lumea s-a obisnuit sa castigam cu 3 – 0 toate meciurile de acasa, insa si echipa adversa isi doreste sa castige meciul, mai ales ca intalnesc formatia campioana, avand si o motivatie in plus. Daca pierdem un set, lumea are impresia ca am prins o zi mai proasta. Pana la urma, victoria e victorie si cel mai mult conteaza ca ne-am calificat. Pe viitor insa va trebui sa fim mai atenti si sa abordam cu aceeasi seriozitate meciul, chiar si dupa 2 – 0 la seturi”.

Celelalte trei echipe calificate in semifinale sunt: SCMU Craiova, Dinamo Bucuresti si Tomis Constanta.

Optimile si sferturile de finala la masculin au avut loc in sala de sport a Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu”  Zalau, locatie in care sambata si duminica sunt programate optimile la feminin.

Recomandari

Alte Articole