Acţiunea ,,Foc de Artificii” continuă în Sălaj Reviewed by CD on . Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj desfășoară în continuare, în această perioadă, la nivel județean, acţiunea ,,Foc de Artificii”, pentru verificarea legal Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj desfășoară în continuare, în această perioadă, la nivel județean, acţiunea ,,Foc de Artificii”, pentru verificarea legal Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acţiunea ,,Foc de Artificii” continuă în Sălaj

Acţiunea ,,Foc de Artificii” continuă în Sălaj

Acţiunea ,,Foc de Artificii” continuă în Sălaj

Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj desfășoară în continuare, în această perioadă, la nivel județean, acţiunea ,,Foc de Artificii”, pentru verificarea legalităţii operaţiunilor cu articole pirotehnice desfăşurate de persoanele fizice şi juridice.

Astfel, în perioada 30 noiembrie-14 decembrie a.c., polițiștii au efectuat 28 de acţiuni și controale în pieţe şi alte obiective, ocazie cu care au fost constatate opt infracţiuni de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, fapte prevăzute de Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

În urma acțiunilor, polițiștii depistat 11 persoane fizice şi juridice neautorizate, față de acestea fiind efectuate cercetări în cauze penale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus