Accidente mortale în Pericei și Zalău Reviewed by CD on . Joi, 9 mai a.c., în jurul orei 6.00, un tânăr de 27 de ani, din comuna Plopiş, conducea autoturismul pe Drumul Naţional 1H, iar în localitatea Pericei a adormit Joi, 9 mai a.c., în jurul orei 6.00, un tânăr de 27 de ani, din comuna Plopiş, conducea autoturismul pe Drumul Naţional 1H, iar în localitatea Pericei a adormit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accidente mortale în Pericei și Zalău

Accidente mortale în Pericei și Zalău

Accidente mortale în Pericei și Zalău

Joi, 9 mai a.c., în jurul orei 6.00, un tânăr de 27 de ani, din comuna Plopiş, conducea autoturismul pe Drumul Naţional 1H, iar în localitatea Pericei a adormit la volan, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un cap de pod.

În urma impactului, conducătorul auto a decedat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.
Un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane, a avut loc în această dimineaţa (9 mai 2019), la ora 8.21, în municipiul Zalău.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că un bărbat de 39 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea autoutilitara pe strada Sfânta Vineri, din Zalău, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere, prin manevrare înainte şi înapoi, şi a accidentat grav o femeie de 61 de ani, din municipiul Zalău, care era angajată în traversarea străzii prin loc nepermis .

În urma impactului, pietonul a fost rănit grav. Victima a fost transportată la spital, însă în ciuda eforturilor depuse de medici, la ora 9.48 a fost declarat decesul.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv, respectiv 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului, ucidere din culpă, dar şi pentru administrarea întregului probatoriu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus