Accidente mortale de tractor în Sălaj Reviewed by CD on . Marți dimineața, echipajul SMURD de la Ileanda și elicopterul SMURD au fost solicitate să intervină la o persoană (care conducând un tractor i s-a făcut rău) di Marți dimineața, echipajul SMURD de la Ileanda și elicopterul SMURD au fost solicitate să intervină la o persoană (care conducând un tractor i s-a făcut rău) di Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accidente mortale de tractor în Sălaj

Accidente mortale de tractor în Sălaj

Accidente mortale de tractor în Sălaj

Marți dimineața, echipajul SMURD de la Ileanda și elicopterul SMURD au fost solicitate să intervină la o persoană (care conducând un tractor i s-a făcut rău) din localitatea Fodora. Victima (un bărbat, de aproximativ 69 de ani) a fost găsită în stop cardiorespirator și au fost efectuate manevrele de resuscitare. Din păcate, aceasta nu a răspuns manevrelor.

În urmă cu puțin timp, Punctul de lucru Sărmășag și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, au intervenit la un accident de tractor în localitatea Derșida. Victima a fost scoasă de sub utilaj în stop cardiorespirator, iar în pofida manevrelor de resucitare, bărbatul (de aproximativ 51 de ani) nu a răspuns și a fost declarat decedat.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus