Accident mortal pe Drumul Judeţean 108N Reviewed by CD on . Un grav accident de circulaţie s-a produs, joi, 19 decembrie a.c., în jurul orei 13.00, pe Drumul Judeţean 108N, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa şi Un grav accident de circulaţie s-a produs, joi, 19 decembrie a.c., în jurul orei 13.00, pe Drumul Judeţean 108N, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa şi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident mortal pe Drumul Judeţean 108N

Accident mortal pe Drumul Judeţean 108N

Accident mortal pe Drumul Judeţean 108N

Un grav accident de circulaţie s-a produs, joi, 19 decembrie a.c., în jurul orei 13.00, pe Drumul Judeţean 108N, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa şi o alta a fost grav rănită.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit că, la data şi ora menţionată, un bărbat, în vârstă de 83 de ani, din comuna Almaşu, conducea autoturismul pe drumul menţionat, iar între localităţile Mesteacăn şi Almaşu, într-o curbă la dreapta, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un cap de pod.

În urma impactului a rezultat decesul pasagerei de pe locul din dreapta faţă, o femeie de 74 de ani şi rănirea gravă a şoferului.

Conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus