Accident mortal pe DJ 108 G, între localităţile Vârşolţ şi Crasna Reviewed by CD on . Vineri noaptea spre sâmbătă, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un accident rutier petrecut pe drumul DJ 108 G, între localit Vineri noaptea spre sâmbătă, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un accident rutier petrecut pe drumul DJ 108 G, între localit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident mortal pe DJ 108 G, între localităţile Vârşolţ şi Crasna

Accident mortal pe DJ 108 G, între localităţile Vârşolţ şi Crasna

Accident mortal pe DJ 108 G, între localităţile Vârşolţ şi Crasna

Vineri noaptea spre sâmbătă, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un accident rutier petrecut pe drumul DJ 108 G, între localităţile Vârşolţ şi Crasna.
În urma evenimentului în care au fost implicate 7 persoane, au rezultat cinci răniţi. Echipajul TIM ajuns la faţa locului şi a găsit un copil (o fetiţă ) aflat în stop cardiorespirator şi împreună cu un echipaj SAJ au început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire victima nu a răspuns manevrelor şi a fost declarată decedată. Celelalte patru persoane rănite (2 adulţi şi 2 copii) au fost transportate de către echipajele ambulanţei la UPU SMURD Zalău.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus