Accident de circulaţie soldat cu patru morţi şi patru răniţi grav, produs în județul Sălaj

Patru persoane şi-au pierdut viaţa şi alte patru au fost rănite grav ca urmare a producerii unui eveniment rutier pe Drumul Naţional 19 B. Accidentul a fost la sesizat la ora 00.12. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din județul Sălaj, conducea un autoturism pe direcția Ip-Zauan, iar pe un sector de drum în aliniament, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară și a intrat în coliziune frontală cu o mașină care circula din sensul opus, condusă de un bărbat de 44 de ani, din județul Bihor.

În urma evenimentului a rezultat decesul a patru persoane, dintre care cei doi șoferi şi doi tineri de 22, respectiv 29 de ani, din mașina condusă de șoferul din Sălaj.

Alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 41 de ani, au fost rănite grav.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

Recomandăm în continuare conducătorilor auto să respecte cu strictețe regulile de circulație și să efectueze orice manevră în condiții de siguranță.

Recomandari

Alte Articole