Bănuită că ar fi furat bijuterii din aur, în valoare de 20.000 de lei, reținută de polițiștii din Jibou

Miercuri, 12 aprilie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Jibou au dispus reținerea, pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj față de o femeie de 55 de ani, din localitatea sălăjeană Jibou, bănuită de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Jibou o bănuiesc pe aceasta că, la 17 martie a.c., ar fi sustras dintr-o locuință din localitatea Aluniș, județul Sălaj, mai multe bijuterii din aur.

În urma percheziției domiciliare efectuate de polițiștii sălăjeni împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, pentru documentarea și probarea activității infracționale a acesteia, au fost descoperite și ridicate în vederea cercetărilor, mai multe bijuterii din aur, carduri bancare și monede aniversare, bunuri reclamate că ar fi fost sustrase.

Prejudiciul total provocat de femeia de 55 de ani este estimat la aproximativ 20.000 de lei și a fost recuperat de polițiștii din Jibou, în proporție de 95%.

Joi, 13 aprilie a.c., polițiștii sălăjeni o vor prezenta pe femeia de 55 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou, în vederea dispunerii de măsuri legale față de aceasta.

Polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Jibou continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Recomandari

Alte Articole