Weekend cu dosare penale Reviewed by CD on . Poliţiştii sălăjeni au constatat, la acest sfârşit de săptămână, în timp ce acţionau pentru supravegherea şi controlul traficului rutier, şase infracţiuni la re Poliţiştii sălăjeni au constatat, la acest sfârşit de săptămână, în timp ce acţionau pentru supravegherea şi controlul traficului rutier, şase infracţiuni la re Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Weekend cu dosare penale

Weekend cu dosare penale

Weekend cu dosare penale

Poliţiştii sălăjeni au constatat, la acest sfârşit de săptămână, în timp ce acţionau pentru supravegherea şi controlul traficului rutier, şase infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. “De reţinut este faptul că persoanele care se urcă la volanul unor autovehicule fără respectarea legislaţiei rutiere în vigoare pun în pericol atât siguranţa lor cât şi a celorlalţi participanţi la traficul rutier”, susţin reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Prins fără permis de conducere
Prima infracţiune a fost constatată vineri, 11 martie, în jurul orei 16. Poliţiştii Postului de Poliţie Hereclean, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DN 1H, au oprit pentru control tractorul condus de un tânăr de 22 ani, din comuna Hereclean.În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere. S-a întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
Câteva ore mai târziu, poliţiştii şimleuani au depistat prin localitatea Ip un bărbat de 43 ani, din Camăr, care conducea autoturismul cu o alcoolemie de 0,70 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Cinci şoferi – beţi la volan
În noaptea de 11 spre 12 martie, în jurl orei 1, poliţiştii din Cehu Silvaniei au oprit pentru control autoturismul condus de un clujean de 29 ani. În urma testării cu aparatul alcooltest s-a evidenţiat o alcoolemie de 0,80 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Seara, la ora 22.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier au identificat pe bulevardul Mihai Viteazu, din municipiu, un zălăuan de 41 de ani, conducând autoturismul cu o alcoolemie de 0,75 milugrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Altă infracţiune rutieră a fost constatată duminică, 13 martie,în jurul orei 1, de poliţiştii jibouani. Un bărbat de 42 de ani, din Bălan, conducea autoturismul pe DN 1G, prin localitatea Chechiş, cu o alcoolemie de 0,53 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Ultimul dosar penal a fost întocmit de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Sînmihaiu Almaşului. Un clujean a fost oprit în trafic de oamenii legii, iar la testarea cu alcooltestul a rezultat o alcoolemie de 0,57 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

În cele cinci cazuri, oamenii legii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o alcoolemie peste limita legală.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus