Arestaţi pentru tâlhărie Reviewed by CD on . Tinerii care au tâlhărit, săptămâna trecută, un bărbat din Zalău, pe o stradă din municipiu, au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj. Tinerii care au tâlhărit, săptămâna trecută, un bărbat din Zalău, pe o stradă din municipiu, au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Arestaţi pentru tâlhărie

Arestaţi pentru tâlhărie

Arestaţi pentru tâlhărie

Tinerii care au tâlhărit, săptămâna trecută, un bărbat din Zalău, pe o stradă din municipiu, au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj.
Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, măsura reţinerii a fost luată, vineri, 4 martie, de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale şi, în aceeaşi zi, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă.
Procurorul a admis propunerea şi i-a prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Potrivit sursei citate, inculpaţii au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus