Premierul Dacian Cioloş, în vizită de lucru, la Zalău Reviewed by CD on . Primul ministru, Dacian Cioloș, a făcut, la sfârşitul acestei săptămâni,prima sa vizită de lucru la Zalău de la preluarea funcției de șef al Guvernului. Acesta Primul ministru, Dacian Cioloș, a făcut, la sfârşitul acestei săptămâni,prima sa vizită de lucru la Zalău de la preluarea funcției de șef al Guvernului. Acesta Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Premierul Dacian Cioloş, în vizită de lucru, la Zalău

Premierul Dacian Cioloş, în vizită de lucru, la Zalău

Premierul Dacian Cioloş, în vizită de lucru, la Zalău

Primul ministru, Dacian Cioloș, a făcut, la sfârşitul acestei săptămâni,prima sa vizită de lucru la Zalău de la preluarea funcției de șef al Guvernului. Acesta s-a întâlnit în după -amiaza zilei de vineri, 4 martie, cu reprezentanți ai administrației locale şi judeţene sălăjene. Premierul a fost însoţit de vicepremierul și Ministrul Dezvoltării Regionale, Vasile Dîncu.
În cursul după-amiezii, cei doi au ajuns ajunge în Zalău, acolo unde, potrivit programului, s-au întâlnit cu Marin Nițu, prefectul judeţului Sălaj, Radu Căpîlnașiu, primar al Zalăului și cu preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc. Ziua s-a încheiat cu o vizită la fabrica Michelin România, din Zalău.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus