Zeci de şoferi au fost lăsaţi fără permis de poliţiştii sălăjeni Reviewed by CD on . 25 de infracțiuni și peste 700 de sancțiuni contravenționale au fost constatate de poliţiştii sălăjeni în doar trei zile. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratu 25 de infracțiuni și peste 700 de sancțiuni contravenționale au fost constatate de poliţiştii sălăjeni în doar trei zile. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Zeci de şoferi au fost lăsaţi fără permis de poliţiştii sălăjeni

Zeci de şoferi au fost lăsaţi fără permis de poliţiştii sălăjeni

Zeci de şoferi au fost lăsaţi fără permis de poliţiştii sălăjeni

25 de infracțiuni și peste 700 de sancțiuni contravenționale au fost constatate de poliţiştii sălăjeni în doar trei zile.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică și pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare a accidentelor rutiere, în perioada 26-28 februarie, la nivelul județului, s-au organizat acţiuni preventive, în sistem integrat, fiind folosite efective din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase, poliţie transporturi, respectiv intervenţii şi acţiuni speciale.
Oamenii legii au menţionat că printre principale obiective s-au numărat: creşterea autorităţii poliţiei şi asigurarea respectării legii, prin organizarea de acţiuni specifice punctuale, întărirea prezenţei poliţiştilor în mediile şi zonele de interes operativ, pentru descurajarea activităţilor infracţionale şi creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc, în zonele de risc criminogen, în staţiile CF şi pe trenurile de călători, menţinerea unui climat corespunzător de siguranţă publică prin prevenirea comiterii faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi a celor săvârşite cu violenţă, dar și reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora cauzate de încălcarea de către conducătorii de vehicule, a normelor privind circulaţia pe drumurile publice.
Astfel, în cele trei zile, 218 poliţişti de la structurile amintite au efectuat 93 de acţiuni şi controale specifice muncii de poliţie. Oamenii legii au constatat 25 de infracțiuni, din care două de natură judiciară, opt la regimul circulaţiei rutiere și 15 infracțiuni de altă natură.
De asemenea, în cadrul acțiunilor desfășurate, polițiștii au aplicat 714 sancţiuni contravenţionale, din care 59 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, trei au fost aplicate la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, 585 pentru neregulile constatate în trafic, trei sancțiuni fiind aplicate la Legea 333/2003 privind paza bunurilor, iar 64 sancțiuni au fost aplicate la alte acte normative.
Totodată, au fost reținute 22 permise de conducere, iar pentru defecțiuni tehnice, polițiștii au retras patru certificate de înmatriculare.
Valoarea totală a sancțiunilor aplicate se ridică la suma de 129.557 lei. La acțiune au fost angrenați 55 jandarmi și opt polițiști din cadrul Biroului pentru Imigrări Sălaj.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus