12 grenade ofenisve descoperite în apropierea localităţii Dragu Reviewed by CD on . Astăzi dimineaţă, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum, a fost solicitată să intervină pentru a asana patru elemente de mu Astăzi dimineaţă, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum, a fost solicitată să intervină pentru a asana patru elemente de mu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»12 grenade ofenisve descoperite în apropierea localităţii Dragu

12 grenade ofenisve descoperite în apropierea localităţii Dragu

12 grenade ofenisve descoperite în apropierea localităţii Dragu

Astăzi dimineaţă, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum, a fost solicitată să intervină pentru a asana patru elemente de muniţie neexplodate, găsite întâmplător de către un cetăţean care se afla la cules ciuperci în pădurea de lângă comuna Dragu.

Pirotehniştii, au identificat muniţiile ca fiind patru grenade ofensive, iar în urma cercetării perimetrului au mai fost descoperite încă opt grenade. Muniţile (12 grenade ofensive) au fost ridicate, transportate şi depozitate în condiţii de siguranţă în vederea distrugerii.

Recomandăm pe această cale cetăţenilor ca, la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau pompierii la numărul de urgenţă 112, fără a le atinge sau schimba poziţia acestora.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus