Ziua Universală a Iei la Zalău Reviewed by CD on . Azi, de la ora 18, în amfiteatrul din Parcul Central, Primăria Municipiului Zalău, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, organizează evenim Azi, de la ora 18, în amfiteatrul din Parcul Central, Primăria Municipiului Zalău, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, organizează evenim Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ziua Universală a Iei la Zalău

Ziua Universală a Iei la Zalău

Ziua Universală a Iei la Zalău

Azi, de la ora 18, în amfiteatrul din Parcul Central, Primăria Municipiului Zalău, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, organizează evenimentul ,,Ziua Universală a Iei la Zalău”. Programul va debuta cu un mini-concert al Orchestrei Ansamblului Artistic Profesionist Porolissum urmat de o poveste; o poveste „povestită” a spăcelului de Sălaj, spusă de un cunoscător.
Programul va fi completat cu concursuri cu premii,
Ziua Universală a Iei este sărbătorită, în fiecare an, în 24 iunie, pentru a promova cămașa din pânză cu broderii impresionante, care amintește de lada cu zestre a bunicii. Bluza tradițională românească este celebrată de români odată cu Sânzienele și cu Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus