Ziua Internaţională a Voluntariatului, sărbătorită în Zalău Reviewed by CD on . În data de 5 decembrie a fiecărui an, se sărbătoreşte „Ziua Internaţională a Voluntariatului”. La nivelul ISU Sălaj voluntarii înscrişi în programul”Salvator di În data de 5 decembrie a fiecărui an, se sărbătoreşte „Ziua Internaţională a Voluntariatului”. La nivelul ISU Sălaj voluntarii înscrişi în programul”Salvator di Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ziua Internaţională a Voluntariatului, sărbătorită în Zalău

Ziua Internaţională a Voluntariatului, sărbătorită în Zalău

Ziua Internaţională a Voluntariatului, sărbătorită în Zalău

În data de 5 decembrie a fiecărui an, se sărbătoreşte „Ziua Internaţională a Voluntariatului”.
La nivelul ISU Sălaj voluntarii înscrişi în programul”Salvator din Pasiune, desfăşoară activităţi de participare la exerciţii cu forţe şi mijloace în teren, activităţi de promovare a campaniilor derulate la nivel local, activităţi de instruire şi educare preventivă a comunităţilor şi completarea echipajelor de intervenţie la diferite misiuni în funcţie de nivelul de pregătire dobândit.
Astăzi 5 decembrie 2017, pe Platoul de marmură din faţa Prefecturii Sălaj, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al Judeţului Sălaj a organizat şi desfăşurat o campanie de promovare a Voluntariatului în domeniul Situaţiilor de Urgenţă prin diseminarea de flyere în cadrul Programului Naţional „Salvator din Pasiune”.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus