Zi fără niciun accident mortal în țară Reviewed by CD on . Ieri, pe șoselele din țară, nicio persoană nu și-a pierdut viața în accidente de circulație. A fost prima zi din acest an când nu s-au produs accidente rutiere Ieri, pe șoselele din țară, nicio persoană nu și-a pierdut viața în accidente de circulație. A fost prima zi din acest an când nu s-au produs accidente rutiere Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Zi fără niciun accident mortal în țară

Zi fără niciun accident mortal în țară

Zi fără niciun accident mortal în țară

Ieri, pe șoselele din țară, nicio persoană nu și-a pierdut viața în accidente de circulație. A fost prima zi din acest an când nu s-au produs accidente rutiere soldate cu pierderi de vieți omenești. Poliția Română recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră preventivă de condus, atât pentru siguranța lor, cât și a celorlalți participanți la trafic.

Polițiștii rutieri, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Romane, continuă activitățile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave.

Astfel, la data de 6 ianuarie a.c., datorită prezenței active a polițiștilor în stradă, a scăzut numărul accidentelor, față de aceeași zi a anului trecut. S-au produs 5 accidente rutiere, cu 7 mai puține ca în 2014, în urma cărora au fost rănite grav 5 persoane. Ceea ce este mai important, nicio persoană nu și-a pierdut viața.

Este prima zi din anul 2015 în care nu au fost înregistrate pierderi de vieți omenești ca urmare a unor accidente de circulație.

Ieri, peste 20.000 de polițiști au acționat, în stradă, la nivel național, pentru că cetățenii să petreacă în siguranță de Bobotează. Dintre aceștia, peste 10.000 de polițiști de la ordine publică, de la rutieră și de la alte structuri, au fost angrenați în activitățile desfășurate, în sistem integrat, suplimentar față de dispozitivul curent de ordine și siguranță publică.

***

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite în trafic, polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile meteo-rutiere, să păstreze o distanță corespunzătoare față de autovehiculul din față și să sporească atenția atunci când carosabilul este umed sau acoperit cu zăpadă, iar vizibilitatea este redusă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus