Zeci de șoferi cu alcoolemie peste limita legală, depistați de poliţiştii sălăjeni Reviewed by CD on . Polițiștii rutieri desfășoară permanent activități, pe toate drumurile publice, pentru descurajarea celor care intenționează să conducă sub influența băuturilor Polițiștii rutieri desfășoară permanent activități, pe toate drumurile publice, pentru descurajarea celor care intenționează să conducă sub influența băuturilor Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Zeci de șoferi cu alcoolemie peste limita legală, depistați de poliţiştii sălăjeni

Zeci de șoferi cu alcoolemie peste limita legală, depistați de poliţiştii sălăjeni

Zeci de șoferi cu alcoolemie peste limita legală, depistați de poliţiştii sălăjeni

Polițiștii rutieri desfășoară permanent activități, pe toate drumurile publice, pentru descurajarea celor care intenționează să conducă sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, dar și pentru tragerea la răspundere a celor care încalcă legea și pun în pericol siguranța traficului rutier.

Astfel, pe această linie, în perioada 1 ianuarie-31 iulie a.c., polițiștii rutieri au desfășurat 48 de acțiuni preventive.

În urma acțiunilor au fost constatate 80 de infracțiuni, din care 74 au fost de conducere a autovehiculelor pe drumurile publice de către persoane care aveau alcoolemie peste limita legală şi șase infracțiuni au fost de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

De asemenea, în perioada de referință, oamenii legii au aplicat şi 86 de sancțiuni contravenționale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus