Zeci de persoane puse în urmărire, depistate de polițiștii sălăjeni Reviewed by CD on . În anul 2017 au fost puse în urmărire 60 de persoane, din care 43 au fost dispărute de la domiciliu, pentru 16 persoane au fost emise mandate de executare a ped În anul 2017 au fost puse în urmărire 60 de persoane, din care 43 au fost dispărute de la domiciliu, pentru 16 persoane au fost emise mandate de executare a ped Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Zeci de persoane puse în urmărire, depistate de polițiștii sălăjeni

Zeci de persoane puse în urmărire, depistate de polițiștii sălăjeni

Zeci de persoane puse în urmărire, depistate de polițiștii sălăjeni

În anul 2017 au fost puse în urmărire 60 de persoane, din care 43 au fost dispărute de la domiciliu, pentru 16 persoane au fost emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, iar pentru o persoană a fost emisă sentință penală.

Prin activităţile desfăşurate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentul Urmăriri, din totalul de 43 de persoane dispărute, 41 au fost găsite și încredințate familiilor, la sfârșitul perioadei analizate aflându-se în evidență 11 persoane (două din anul 2017 și nouă din anii anteriori).

Și în luna ianuarie a acestui an, polițiștii de la structura de profil au pus în urmărire cinci persoane, din care două dispărute de la domiciliu și trei pentru care au fost emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Cele două persoane urmărite, ambele dispărute de la domiciliu, au fost depistate pe raza județului Sălaj și predate familiei.

Exemplu:

Un tânăr, de 27 ani, din comuna Bobota, care se sustrăgea executării unei pedepse de 4 ani închisoare pentru furt calificat, a fost prins de polițiști la data de 11 aprilie 2017. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, ulterior fiind transferat în penitenciar în vederea executării pedepsei.

Tot în anul 2017, în luna septemprie, un tânăr de 20 de ani, din Carastelec, a fost prins de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentul Urmăriri, pe raza județului Sălaj. Pe numele acestuia, autoritățile franceze, au emis mandat european de arestare pentru tâlhărie calificată.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus