Vîrșolț: A lovit un biciclist cu mașina după care a părăsit locul accidentului Reviewed by CD on . Miercuri, 10 mai a.c., la ora 16.30, o femeie de 52 de ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe Drumul Naţional 1H, prin localitatea Vîrșolț, la intersecția c Miercuri, 10 mai a.c., la ora 16.30, o femeie de 52 de ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe Drumul Naţional 1H, prin localitatea Vîrșolț, la intersecția c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Vîrșolț: A lovit un biciclist cu mașina după care a părăsit locul accidentului

Vîrșolț: A lovit un biciclist cu mașina după care a părăsit locul accidentului

Vîrșolț: A lovit un biciclist cu mașina după care a părăsit locul accidentului

Miercuri, 10 mai a.c., la ora 16.30, o femeie de 52 de ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe Drumul Naţional 1H, prin localitatea Vîrșolț, la intersecția cu Drumul Comunal 74 a fost acroșată de un autoturism. După producerea evenimentului, şoferul şi-a continuat deplasarea fără încuviinţarea Poliţiei.

Verificările efectuate de poliţişti au dus la identificarea în scurt timp a celui bănuit de comiterea faptelor. Din primele cercetări s-a stabilit că şoferul, un tânăr de 24 de ani, conducea autoturismul pe drumul menţionat, iar la efectuarea virajului la dreapta pe Drumul Comunal 74 a acroşat o femeie de 52 de ani, care se deplasa cu bicicleta, prin localitatea Vîrşolţ, după care a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea Poliţiei. Conducătorul auto a fost identificat pe raza localităţii Dioşod. La testarea cu alcooltestul, rezultatul a fost negativ.

În urma impactului, victima a suferit leziuni uşoare.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea Poliţiei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus