Un teolog, voluntar în cadrul SMURD Șimleu Silvaniei Reviewed by CD on . Începând cu data de 20.11.2017, marea familie a salvatorilor şimleuani s-a mărit cu un nou membru. Începând cu data de 20.11.2017, marea familie a salvatorilor Începând cu data de 20.11.2017, marea familie a salvatorilor şimleuani s-a mărit cu un nou membru. Începând cu data de 20.11.2017, marea familie a salvatorilor Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un teolog, voluntar în cadrul SMURD Șimleu Silvaniei

Un teolog, voluntar în cadrul SMURD Șimleu Silvaniei

Un teolog, voluntar în cadrul SMURD Șimleu Silvaniei

Începând cu data de 20.11.2017, marea familie a salvatorilor şimleuani s-a mărit cu un nou membru. Începând cu data de 20.11.2017, marea familie a salvatorilor şimleuani s-a mărit cu un nou membru. Începând cu data de 20.11.2017, marea familie a salvatorilor şimleuani s-a mărit cu un nou membru. Jozsa Nandor Lorand, un teolog în vârstă de 33 de ani, s-a gândit la într-ajutorarea semenilor săi şi s-a înscris la o activitate de voluntariat în cadrul proiectului naţional „Salvator din pasiune”. După derularea şi absolvirea a două cursuri la nivel local (cursul introductiv şi cursul de prim ajutor de bază) şi parcurgerea orelor necesare, a absolvit şi Cursul de prim ajutor calificat la Centrul de formare şi pregătire în Descarcerare şi Asistenţă Medicală de Urgenţă din cadrul Isu “Crişana” al judeţului Bihor.
Astfel şimleuanul şi-a început activitatea alături de paramedici în cadrul echipajului SMURD devenind un salvator pentru oameni., un teolog în vârstă de 33 de ani, s-a gândit la într-ajutorarea semenilor săi şi s-a înscris la o activitate de voluntariat în cadrul proiectului naţional „Salvator din pasiune”. După derularea şi absolvirea a două cursuri la nivel local (cursul introductiv şi cursul de prim ajutor de bază) şi parcurgerea orelor necesare, a absolvit şi Cursul de prim ajutor calificat la Centrul de formare şi pregătire în Descarcerare şi Asistenţă Medicală de Urgenţă din cadrul Isu “Crişana” al judeţului Bihor.
Astfel şimleuanul şi-a început activitatea alături de paramedici în cadrul echipajului SMURD devenind un salvator pentru oameni., un teolog în vârstă de 33 de ani, s-a gândit la într-ajutorarea semenilor săi şi s-a înscris la o activitate de voluntariat în cadrul proiectului naţional „Salvator din pasiune”. După derularea şi absolvirea a două cursuri la nivel local (cursul introductiv şi cursul de prim ajutor de bază) şi parcurgerea orelor necesare, a absolvit şi Cursul de prim ajutor calificat la Centrul de formare şi pregătire în Descarcerare şi Asistenţă Medicală de Urgenţă din cadrul ISU “Crişana” al judeţului Bihor.
Astfel şimleuanul şi-a început activitatea alături de paramedici în cadrul echipajului SMURD devenind un salvator pentru oameni.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus