Un tânăr din comuna Năpradea a intrat cu maşina în gardul unui imobil Reviewed by CD on . Evenimentul a avut loc în municipiul Zalău. Testarea cu alcooltestul a avut un rezultat pozitiv. La data de 20 august a.c., în jurul orei 5.00, un tânăr de 25 d Evenimentul a avut loc în municipiul Zalău. Testarea cu alcooltestul a avut un rezultat pozitiv. La data de 20 august a.c., în jurul orei 5.00, un tânăr de 25 d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un tânăr din comuna Năpradea a intrat cu maşina în gardul unui imobil

Un tânăr din comuna Năpradea a intrat cu maşina în gardul unui imobil

Un tânăr din comuna Năpradea a intrat cu maşina în gardul unui imobil

Evenimentul a avut loc în municipiul Zalău. Testarea cu alcooltestul a avut un rezultat pozitiv.

La data de 20 august a.c., în jurul orei 5.00, un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada 22 Decembrie 1989, din municipiul Zalău, a adormit la volan, a părăsit partea carosabilă și a intrat în gardul unui imobil.

În urma impactului nu au rezultat victime, doar pagube materiale. Testarea cu alcooltestul a indicat un rezultat pozitiv, respectiv 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută de Codul Penal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus