Un minor de 11 ani, din Zalău, s-a ales cu un dosar penal pentru furt Reviewed by CD on . Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale-Compartimentul Furturi de/din auto au identificat joi, 21 iunie a.c., un minor de 11 ani, bănuit de comiterea u Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale-Compartimentul Furturi de/din auto au identificat joi, 21 iunie a.c., un minor de 11 ani, bănuit de comiterea u Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un minor de 11 ani, din Zalău, s-a ales cu un dosar penal pentru furt

Un minor de 11 ani, din Zalău, s-a ales cu un dosar penal pentru furt

Un minor de 11 ani, din Zalău, s-a ales cu un dosar penal pentru furt

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale-Compartimentul Furturi de/din auto au identificat joi, 21 iunie a.c., un minor de 11 ani, bănuit de comiterea unui furt.

În fapt, la data de 14 iunie a.c., un bărbat din Judeţul Maramureş a sesizat Poliţia despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din autoutilitară două portofele în care se aflau documentele de identitate şi bani (aproximativ suma de 100 de lei). Autoutilitara se afla parcată pe strada Armoniei, din municipiu, iar portierele erau închise şi neasigurate.

Verificările efectuate de poliţişti au dus joi, 21 iunie a.c., la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei, în persoana unui minor de 11 ani. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus