Un bărbat din Mangalia vindea produse contrafăcute în Zalău Reviewed by CD on . Marţi, 24 aprilie 2018, în jurul orei 10.30, în urma unei acţiuni de prevenire şi combatere a faptelor antisociale privind operaţiunile fără drept cu produse co Marţi, 24 aprilie 2018, în jurul orei 10.30, în urma unei acţiuni de prevenire şi combatere a faptelor antisociale privind operaţiunile fără drept cu produse co Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un bărbat din Mangalia vindea produse contrafăcute în Zalău

Un bărbat din Mangalia vindea produse contrafăcute în Zalău

Un bărbat din Mangalia vindea produse contrafăcute în Zalău

Marţi, 24 aprilie 2018, în jurul orei 10.30, în urma unei acţiuni de prevenire şi combatere a faptelor antisociale privind operaţiunile fără drept cu produse contrafăcute, o persoană de sex masculin a fost depistată oferind spre vânzare, pe strada Unirii din Zalău, produse contrafăcute, respectiv parfumuri şi articole sportive.
În cauză s-au întocmit acte de constatare privind săvârşirea infracţiunilor de „punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare” (Art. 90, alin. 1, lit. „b”, din Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice) şi „ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile” (Art.9, alin. 1, lit. „a”, din Legea 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale).
Actele de constatare, întocmite faţă de suspectul S.A. de 39 ani, din Mangalia, vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, pentru continuarea cercetărilor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus