Tentativă de viol în Letca Reviewed by CD on . Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ileanda au identificat şi reţinut, luni, 27 mai a.c., un tânăr de 22 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor d Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ileanda au identificat şi reţinut, luni, 27 mai a.c., un tânăr de 22 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tentativă de viol în Letca

Tentativă de viol în Letca

Tentativă de viol în Letca

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ileanda au identificat şi reţinut, luni, 27 mai a.c., un tânăr de 22 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de tentativă la viol şi tâlhărie.

În fapt, la data de 26 mai a.c., în jurul orei 13.00, un tânăr de 22 de ani, din comuna Letca, a pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 66 de ani, unde, prin constrângeri fizice a încercat să întreţină cu acesta relaţii sexuale. Fapta nu s-a consumat, întrucât femeia a reuşit să se apere.

De asemenea, prin violenţă, cel în cauză i-a rupt victimei buzunarul de la geacă şi i-a sustras suma de 287 lei.

Investigaţiile efectuate de poliţişti au dus luni, 27 mai a.c., la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, tânărul a fost reţinut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la viol şi tâlhărie.

Poliţiştii continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu în cauză.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus