Tânăr din Zalău, depistat cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv Reviewed by CD on . În timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Aleea Tineretului, din municipiul Zalău, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au identificat, s În timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Aleea Tineretului, din municipiul Zalău, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au identificat, s Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Zalău, depistat cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv

Tânăr din Zalău, depistat cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv

Tânăr din Zalău, depistat cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv

În timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Aleea Tineretului, din municipiul Zalău, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au identificat, sâmbătă, 23 martie a.c., un tânăr de 22 de ani, din municipiul Zalău, care avea un comportament suspect. Cu ocazia controlului corporal au fost găsite asupra lui 16 plicuri cu fragmente vegetale de culoare verde, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive fără a deține autorizaţie, faptă prevăzută de Legea 194/2011 privind combaterea operațiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, altele decât cele prevăzute de acte normative în vigoare (art. 16, alin. 1).

Dosarul va fi înaintat la D.I.I.C.O.T. Sălaj, pentru competentă soluţionare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus