Șoferi sălăjeni, depistați la volanul unor autoturisme neînmatriculate Reviewed by CD on . Aproape 60 de şoferi au fost depistaţi în trafic, de la începutul acestui an, de poliţiştii sălăjeni, conducând autovehicule neînmatriculate sau neînregistrate. Aproape 60 de şoferi au fost depistaţi în trafic, de la începutul acestui an, de poliţiştii sălăjeni, conducând autovehicule neînmatriculate sau neînregistrate. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Șoferi sălăjeni, depistați la volanul unor autoturisme neînmatriculate

Șoferi sălăjeni, depistați la volanul unor autoturisme neînmatriculate

Șoferi sălăjeni, depistați la volanul unor autoturisme neînmatriculate

Aproape 60 de şoferi au fost depistaţi în trafic, de la începutul acestui an, de poliţiştii sălăjeni, conducând autovehicule neînmatriculate sau neînregistrate. Alţi opt au fost surprinşi în trafic în timp ce conduceau vehiculele cu număr fals de înmatriculare.

O astfel de faptă a fost constatată ieri (miercuri, 6 decembrie a.c.) de polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Zalău, pe Drumul Județean 108A, prin localitatea Agrij.

Un tânăr de 22 de ani a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe sectorul de drum menționat, deși autorizația provizorie de circulație era expirată din data de 16 noiembrie a.c.

Oamenii legii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de punere în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Potrivit articolului 334 Cod Penal, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă.

De asemenea, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

Totodată, tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, iar conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tractarea unei remorci ale cărei plăcuțe cu numărul de înmatriculare sau înregistrare au fost retrase sau a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulație în România, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus