Polițiștii maramureşeni şi sălăjeni, împreună pentru combaterea vitezei excesive Reviewed by CD on . În weekendul care s-a încheiat poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe principalele artere de circulaţie din judeţul Maramureş pentru supravegherea traficului ru În weekendul care s-a încheiat poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe principalele artere de circulaţie din judeţul Maramureş pentru supravegherea traficului ru Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Polițiștii maramureşeni şi sălăjeni, împreună pentru combaterea vitezei excesive

Polițiștii maramureşeni şi sălăjeni, împreună pentru combaterea vitezei excesive

Polițiștii maramureşeni şi sălăjeni, împreună pentru combaterea vitezei excesive

În weekendul care s-a încheiat poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe principalele artere de circulaţie din judeţul Maramureş pentru supravegherea traficului rutier. Sâmbătă, Serviciul Rutier Maramureş împreună cu Serviciul Rutier Sălaj au acţionat în cascadă pe DN1C ruta Baia Mare – Jibou – Zalău şi pe DJ 108A Fărcaşa – Ţicău pentru combaterea uneia din principalele cauze generatoare de accidente rutiere: viteza excesivă.
În cadrul acţiunii poliţiştii au folosit trei aparate radar şi un cinemometru cu care au depistat 34 de conducători auto care au depăşit regimul legal de viteză. Valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate depăşeşte 26 000 lei.
Totodată faţă de 5 conducători auto s-a dispus măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce un autovehicul pe drumurile publice.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus