O fetiţă de 11 ani, din municipiul Zalău, a plecat marţi dimineaţa, 12 iunie, de acasă şi nu s-a mai întors Reviewed by CD on . La data plecării, PIROS JULIA, de 11 ani, din Zalău, a plecat de acasă şi nu a mai revenit până în prezent. Dispariţia a fost sesizată de mama acesteia, prin ap La data plecării, PIROS JULIA, de 11 ani, din Zalău, a plecat de acasă şi nu a mai revenit până în prezent. Dispariţia a fost sesizată de mama acesteia, prin ap Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O fetiţă de 11 ani, din municipiul Zalău, a plecat marţi dimineaţa, 12 iunie, de acasă şi nu s-a mai întors

O fetiţă de 11 ani, din municipiul Zalău, a plecat marţi dimineaţa, 12 iunie, de acasă şi nu s-a mai întors

O fetiţă de 11 ani, din municipiul Zalău, a plecat marţi dimineaţa, 12 iunie, de acasă şi nu s-a mai întors

La data plecării, PIROS JULIA, de 11 ani, din Zalău, a plecat de acasă şi nu a mai revenit până în prezent.

Dispariţia a fost sesizată de mama acesteia, prin apelul de urgenţă 112, la ora 21.25, care a precizat că fetiţa a plecat în dimineaţa zilei de 12 iunie la şcoală şi nu a mai revenit acasă.

La plecare era îmbrăcată cu pantaloni de culoare albastră, cămaşă în carouri alb-albastru, iar în picioare purta pantofi de culoare neagră.

Semnalmente: înălţime 1,40 m, păr lung , şaten, faţă ovală, fără semne particulare.

Polițiști au format imediat echipe de căutare prin zonele frecventate de aceasta, însă, până în prezent nu au fost găsită.

Cei care pot oferi informații sunt rugați să anunțe Poliția prin apelul de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus