Marele Premiu pentru zălăuanca Alexandra Antal la Festivalul concurs de folclor „Rozmarin în colțu mesii” Reviewed by CD on . Alexandra Antal, solistă vocală colaboratoare a Ansamblului folcloric „Meseșul” al Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, a câștigat Marele Premiu la Alexandra Antal, solistă vocală colaboratoare a Ansamblului folcloric „Meseșul” al Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, a câștigat Marele Premiu la Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Marele Premiu pentru zălăuanca Alexandra Antal la Festivalul concurs de folclor „Rozmarin în colțu mesii”

Marele Premiu pentru zălăuanca Alexandra Antal la Festivalul concurs de folclor „Rozmarin în colțu mesii”

Marele Premiu pentru zălăuanca Alexandra Antal la Festivalul concurs de folclor „Rozmarin în colțu mesii”

Alexandra Antal, solistă vocală colaboratoare a Ansamblului folcloric „Meseșul” al Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, a câștigat Marele Premiu la cea de-a cincea ediție a Festivalului concurs de folclor „Rozmarin în colțul mesii”, organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare la Medieșu Aurit în 11 martie a.c.

Antal Alexandra-Maria este născută în Zalău la data de 02.02.2001 cu domiciliul în localitatea Recea, comuna Vârșolț, județul Sălaj. Este elevă la Liceul de Artă „Ioan Sima” din Zalău, în clasa a XI- a. A început să cânte de la vârsta de 6 ani, prima profesoară fiindu-i d-na Cornelia Neaga. De doi ani este colaboratoare a Ansamblului Folcloric „Meseșul”, secție a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj. În decursul activității artistice a obținut numeroase premii, dintre care amintim:
– Trofeul Festivalului „Mândru cântec sălăjean”, Zalău, 2017;
– Premiul I la Festivalul „Emanuel Elenescu”, Piatra Neamț, 2017;
– Premiul III la Festivalul „Mureș pe marginea ta”, Ocna Mureș, 2017;
– Premiul I la Concursul „Viva la musica”, Zalău 2017;
– Premiul III la Festivalul „Rozmarin în colțu mesii”, Medieșu Aurit, Satu Mare, 2016;
– Premiul II la Festivalul „Art Talent”, Brașov 2016.
A fost selectată pentru etapa finală a emisiunii „O vedetă populară”, emisiune realizată de Elize Stan și difuzată pe postul de televiziune TVR 1.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus