Infracţiuni silvică pe raza localităţii Şoimuş Reviewed by CD on . Ieri, 15 iunie a.c., în urma unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilicite din domeniul silvic pe raza judeţului Sălaj, jandarmii au depistat Ieri, 15 iunie a.c., în urma unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilicite din domeniul silvic pe raza judeţului Sălaj, jandarmii au depistat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Infracţiuni silvică pe raza localităţii Şoimuş

Infracţiuni silvică pe raza localităţii Şoimuş

Infracţiuni silvică pe raza localităţii Şoimuş

Ieri, 15 iunie a.c., în urma unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilicite din domeniul silvic pe raza judeţului Sălaj, jandarmii au depistat în jurul orei 20.00, pe fondul forestier de pe raza localităţii Şoimuş, o persoană de sex masculin care a tăiat fără drept şi sustras arbori din specia „cer”.
În urma verificărilor s-a constatat că B.C. de 27 ani, din localitatea Jibou, a tăiat fără drept 2,8 m³ arbori, nemarcaţi silvic, de diametre diferite, pe care i-a fasonat şi încărcat într-o remorcă cu o osie, tractată de un tractor. Prejudiciul a fost stabilit la 1861,5 lei.
În cauză s-au întocmit acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori, infracţiuni prevăzute de art.107 şi art. 109 din Legea 46/2008 – Codul Silvic, iar masa lemnoasă şi remorca au fost ridicate în vederea confiscării şi date în custodie Ocolului Silvic „Stejarul” – Zalău. Actele de sesizare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus