Incendii stinse în weekend de pompierii din Zalău, Jibou, Cehu Silvaniei și Nușfalău Reviewed by CD on . Sâmbătă, Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să stingă un incendiu izbucnit la o casă de pe strada Odorheiului din Jibou. Cauza probabilă de incendiu a f Sâmbătă, Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să stingă un incendiu izbucnit la o casă de pe strada Odorheiului din Jibou. Cauza probabilă de incendiu a f Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Incendii stinse în weekend de pompierii din Zalău, Jibou, Cehu Silvaniei și Nușfalău

Incendii stinse în weekend de pompierii din Zalău, Jibou, Cehu Silvaniei și Nușfalău

Incendii stinse în weekend de pompierii din Zalău, Jibou, Cehu Silvaniei și Nușfalău

Sâmbătă, Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să stingă un incendiu izbucnit la o casă de pe strada Odorheiului din Jibou. Cauza probabilă de incendiu a fost coşul de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile, arzând acoperişul casei pe aproximativ 40 mp.

Sâmbătă, Detaşamentul de pomp. Zalău a intervenit pe strada Vişinilor din Zalău, pentru a stinge incendiul izbucnit la anexa unei gospodării.

Cauza probabilă de incendiu a fost o ţigară aruncată aprinsă la întâmplare în interiorul anexei de către proprietar (bărbat 44 ani). Au ars 1 metru cuv de scândură, elementele de lemn din structura acoperişului şi s-au degradat bunurile dpozitate în imobil (1 aparat de sudură, un polizor, ţiglă).

Ieri, Garda de intervenţie Cehu Silvaniei a intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la o şură în localitatea Odeşti , judeţul Maramureş.

Copilul proprietarului în vârstă de 3 ani lăsat nesupravegheat s-a jucat cu focul declanşând incendiul. Au ars 100 baloţi de plante furajere, 2 butoaie de lemn, 3 cauciucuri, şi structura din lemn a acoperişului.

Garda de intervenţie Nuşfalău a intervenit să stingă un incendiu la anexa unei gospodării (bucătărie de vară) din localitatea Drighiu.

Cauza probabilă de incendiu a fost o scânteie de la jarul nestins al unei sobe lăsate nesupravegheate. Au ars acoperişul anexei pe circa 35 mp, polistiren 10 metri pătraţi şi un geam termopan.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus