Incendii la anexe gospodăreşti, produse în Şimleu Silvaniei şi Cehu Silvaniei Reviewed by CD on . Noaptea trecută, pompierii au fost solicitaţi să intervină la două incendii la anexe gospodăreşti. Prima solicitare pe 112, a fost la ora 01.12, Secţia de pompi Noaptea trecută, pompierii au fost solicitaţi să intervină la două incendii la anexe gospodăreşti. Prima solicitare pe 112, a fost la ora 01.12, Secţia de pompi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendii la anexe gospodăreşti, produse în Şimleu Silvaniei şi Cehu Silvaniei

Incendii la anexe gospodăreşti, produse în Şimleu Silvaniei şi Cehu Silvaniei

Incendii la anexe gospodăreşti, produse în Şimleu Silvaniei şi Cehu Silvaniei

Noaptea trecută, pompierii au fost solicitaţi să intervină la două incendii la anexe gospodăreşti. Prima solicitare pe 112, a fost la ora 01.12, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a intervenit la incendiul unei anexe pe strada George Coşbuc din localitate.

Cauza probabilă de incendiu a fost efectul termic de la un echipament de iluminat electric amplasat necorespunzător. A ars acoperişul anexei pe aproximativ 30 mp, un aparat de sudură, o moară electrică şi 28 de păsări.

A doua solicitare, la ora 02.57, pompierii Gărzii de intervenţie Cehu Silvaniei au intervenit la incendiul unei anexe (afumătorie) situată pe strada Izvorului din localitate.

Cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea necorespunzătoare a focului deschis în spaţii închise. Au ars aproximativ 70 mp de acoperiş, şi alte bunuri aflate în imediata apropiere a anexei (20 butoaie de plastic şi 4 de lemn, 2 paturi, 2 lăzi de albine şi o presă de struguri).

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus