Două persoane rănite, într-un accident de circulație produs azi în Crasna Reviewed by CD on . Un accident de circulație a avut loc joi, 11 mai a.c., în jurul orei 12, în localitatea Crasna, pe drumul județean 108 G, la intersecția cu strada Nouă. Un cond Un accident de circulație a avut loc joi, 11 mai a.c., în jurul orei 12, în localitatea Crasna, pe drumul județean 108 G, la intersecția cu strada Nouă. Un cond Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Două persoane rănite, într-un accident de circulație produs azi în Crasna

Două persoane rănite, într-un accident de circulație produs azi în Crasna

Două persoane rănite, într-un accident de circulație produs azi în Crasna

Un accident de circulație a avut loc joi, 11 mai a.c., în jurul orei 12, în localitatea Crasna, pe drumul județean 108 G, la intersecția cu strada Nouă.

Un conducător auto în vârstă de 41 de ani, conducea autoturismul proprietate personală, iar la punerea în mișcare, nu a acordat prioritate de trecere unei autospeciale care circula regulamentar, condusă de un bărbat de 46 de ani, și a intrat în coliziune cu aceasta. Autospeciala avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

După impact, șoferul autospecialei a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu o semiremorcă, care se afla staționată în afara părții carosabile.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea ușoară a bărbatului de 46 de ani și a pasagerei acestuia, o femeie de 39 de ani.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus