Bicicliştii, în atenţia poliţiştilor sălăjeni Reviewed by CD on . În primul semestru al anului 2018, poliţiştii rutieri au acţionat pe drumurile din judeţ pentru conştientizarea bicicliştilor cu privire la riscurile la care se În primul semestru al anului 2018, poliţiştii rutieri au acţionat pe drumurile din judeţ pentru conştientizarea bicicliştilor cu privire la riscurile la care se Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bicicliştii, în atenţia poliţiştilor sălăjeni

Bicicliştii, în atenţia poliţiştilor sălăjeni

Bicicliştii, în atenţia poliţiştilor sălăjeni

În primul semestru al anului 2018, poliţiştii rutieri au acţionat pe drumurile din judeţ pentru conştientizarea bicicliştilor cu privire la riscurile la care se expun atunci când încalcă normele rutiere.

În cadrul celor 18 acţiuni, pentru încălcări ale legislaţiei rutiere, oamenii legii au aplicat celor vizați 247 de sancțiuni contravenționale.

Şapte accidente de circulație grave produse din vina bicicliștilor

Nerespectarea regulilor de circulație de către bicicliști este a doua cauză generatoare de accidente rutiere. Din această cauză, în perioada 1 ianuarie-30 iunie, pe raza județului Sălaj s-au înregistrat şapte accidente de circulație grave, în urma cărora două persoane și-au pierdut viața și cinci au fost rănite grav.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus