Amenzi în valoare de peste 25.000 lei, aplicate în weekend de polițiștii sălăjeni Reviewed by CD on . Polițiștii sălăjeni au fost în stradă pentru liniștea și siguranța cetățenilor, în weekendul Floriilor. Oamenii legii au acţionat în sistem integrat, în dispozi Polițiștii sălăjeni au fost în stradă pentru liniștea și siguranța cetățenilor, în weekendul Floriilor. Oamenii legii au acţionat în sistem integrat, în dispozi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Amenzi în valoare de peste 25.000 lei, aplicate în weekend de polițiștii sălăjeni

Amenzi în valoare de peste 25.000 lei, aplicate în weekend de polițiștii sălăjeni

Amenzi în valoare de peste 25.000 lei, aplicate în weekend de polițiștii sălăjeni

Polițiștii sălăjeni au fost în stradă pentru liniștea și siguranța cetățenilor, în weekendul Floriilor. Oamenii legii au acţionat în sistem integrat, în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, având ca prioritate prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină rapid atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Au fost efectuate 16 de acțiuni și controale, în urma cărora au fost aplicate 63 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 26285 lei, și au fost confiscate bunuri în valoare de 776 de lei.

O atenție deosebită a fost acordată traficului rutier, polițiștii acționând pe drumurile naţionale şi județene, pentru ca cetățenii să se deplaseze în condiții cât mai sigure.

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat 282 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 74380 lei.

Din totalul sancțiunilor aplicate pentru nerespectarea legislației rutiere, 139 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar 143 pentru nerespectarea altor prevederi privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii au reținut zece permise de conducere şase pentru depășirea vitezei legale şi patru pentru alte abateri de la normele rutiere).

Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj recomandă tuturor cetăţenilor să aibă în vedere un minimum de măsuri de autoprotecţie și să respecte normele rutiere, pentru a petrece sfintele sărbători în siguranţă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus