Adolescentă din Sînmihai, reţinută de poliţişti pentru furt calificat Reviewed by CD on . Poliţiştii Postului de Poliţie Meseşenii de Jos au fost sesizați în data de 23 mai a.c., la ora 12.06, de către o femeie din comuna Meseşeni, despre faptul că p Poliţiştii Postului de Poliţie Meseşenii de Jos au fost sesizați în data de 23 mai a.c., la ora 12.06, de către o femeie din comuna Meseşeni, despre faptul că p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Adolescentă din Sînmihai, reţinută de poliţişti pentru furt calificat

Adolescentă din Sînmihai, reţinută de poliţişti pentru furt calificat

Adolescentă din Sînmihai, reţinută de poliţişti pentru furt calificat

Poliţiştii Postului de Poliţie Meseşenii de Jos au fost sesizați în data de 23 mai a.c., la ora 12.06, de către o femeie din comuna Meseşeni, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în aceeaşi zi, în locuinţa acesteia şi i-au sustras suma de 4.000 de lei.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată, marţi, 5 iunie a.c., în localitatea Sînmihaiu Almaşului. Este vorba despre o adolescentă de 19 ani, din comuna Sînmihai.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, adolescenta a fost reţinută şi depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar astăzi va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru recuperarea prejudiciului şi pentru documentarea întregii activităţii infracţionale a acesteia.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus